De ce SEMINEU.RO?

De ce SEMINEU.RO ?


     Datoria noastra a fost aceea de a scoate din mana oamenilor extraordinari care alcatuiesc  aceasta echipa lucrari memorabile, de mare finete a detaliului  si  cu  impact  vizual deosebit.  Am  avut curajul sa spunem ca suntem ,,cei mai buni,, si am dovedit acest lucru de multe ori. Pentru noi expresia ,,nu se poate,, sau ,,greu,, nu exista.  Exista doar situatii care  fac apel  la  pasiune  sau  incapatanare din simpla dorinta de a realiza ceva deosebit.De ce semineu.ro? Vindem si montam seminee, barbecue si cosuri de fum din 1998. Grupul de firme din care facem parte vinde si monteaza in Romania peste 700 de unitati anual. Avem un stoc de peste 400 de seminee complet echipate si peste 17.000 produse si accesorii necesare in Romania.  Avem acces rapid (maxim 48 ore) la un stoc de peste 5000 de seminee gata, pregatite pentru livrare in depozitul din Salonic al fabricantului nostru.  Suntem primii din Romania care din 2009 am renuntat la taxarea montajului semineelor vandute de noi si am intodus oferta ,,Semineu la gata cu toate accesoriile incluse incepand cu 1480 de euro,, . Din 2010 am inceput campania ,,Livrare si montaj semineu gratuit oriunde in tara si in Republica Moldova!,,  e.t.c.


Pentru ca de multe ori am fost pusi in situatii limita, am inteles sa investim in echipamente si parcul auto, din 2015 echipele de montaj beneficiaza si de doua FORD RANGER Wildtruck 3,2 si de un FORD RANGER Limited 3.2, toate noi, pentru asistenta si deplasare la montaje. Avem clar cea mai buna inzestrare cu echipamente pentru echipele de montaj inclusiv o drona quad 4k adaptata pentru inspectia la inaltime a cosurilor de fum. Echipele de montaj sunt dispuse geografic pentru o acoperire nationala eficienta. Sunt pregatite si verificate in conditiile legale. 


  Deoarece astazi in secolul 21, materiile prime si produsele finite sunt importate din toata lumea, SEMINEU.RO duce acest concept cu un pas mai departe si colaboreaza la nivel international pentru a imbunatati conditiile de lucru in lantul sau de aprovizionare. O politica clara ce impune si subliniaza criteriile pe care partenerii nostrii trebuie sa le indeplineasca pentru a colabora pe termen lung. Deoarece avem relatii dezvoltate in ani, acum putem furniza produse de calitate superioara, incredere, servicii de calitate, stocuri constante si livrari mereu la timp clientiilor nostrii.


SEMINEU.RO isi doreste sa furnizeze beneficiarilor si profesionistilor din industria constructiilor o gama extinsa de seminee si cosuri de fum de calitate la preturi competitive.

Dorim sa exercitam calitatea in toate aspectele sale, fiind in prim-planul tuturor operatiunilor zilnice. Nu doar ca dorim sa furnizam clientului un produs perfect functional si de cea mai buna calitate dar si modul in care acest lucru este realizat trebuie sa reflecte standardele noastre ridicate.                                                                                                         Din pasiune,