Despre noi

 

Misiune: Ne dorim să le oferim tuturor iubitorilor de frumos sau de design, fie că sunt specialiști ai domeniului, sau beneficiari, posibilitatea să își transforme viziunea în realitate. Fiecare proiect nou este asemenea unei pânze albe, iar noi incercam sa oferim intreaga paleta. Echipa noastră de specialiști alege semineele atât conform celor mai înalte standarde de calitate, cât și conform tendințelor la nivel global, pentru a maximiza potențialul fiecărui proiect în parte. Nu credem în limite și compromisuri. Provocăm fiecare client să se lase purtat pe culmile imaginației, pentru că suntem pregătiți să ducem fiecare proiect mai departe.       


Viziune: Apreciem diversitatea viziunilor și suntem onorați să contribuim la materializarea unor proiecte valoroase de design. Credem în potențialul creativ al clienților noștri, ne dedicăm complet când începem o nouă colaborare și suntem, de fiecare dată, fascinați de rezultat. Doar atunci când imaginația întâlnește o echipa dedicata, iau naștere proiecte spectaculoase.


Personalitatea SEMINEU.RO : Suntem expertul care înlesnește procesul de la idee la materializarea ei în așa fel încât proiectul final să rămână fidel viziunii inițiale. Nu suntem doar actorul tehnic, ci suntem, la rândul nostru, o echipă pasionată de design și arhitectură. Platforma online este o sursă de inspirație pentru orice proiect, iar echipa SEMINEU.RO e mereu nerăbdătoare să ofere consultanță și să contribuie la conturarea unui nou ambient neconvențional. Suntem cea mai bună alegere pentru proiectele de design interior, pentru că suntem, la rândul nostru, susținători ai designului și iubitori de frumos. De aceea, suntem mereu conectați la trendurile internaționale și proiectele designerilor de renume. Comunicăm simplutransparentinteligent și întotdeauna informat, pentru că fiecare proiect la care lucrăm devine cel mai important proiect. Suntem curioși să înțelegem viziunea clientului și nu credem că există vreo cerință care să fie prea exigență. Apreciem și împărtășim grija pentru detalii.  Pentru beneficiarul final, suntem prietenul care are experienta, prietenul căruia îi ceri sfatul oricând vrei să iei o decizie importantă de ordin estetic. Pentru arhitect, suntem parte din echipa sa și avem același scop: să găsim căi originale de a pune viziunea în practică.

De-a lungul celor 18 ani de existenta, profesionalismul, respectul aratat clientilor si calitatea serviciilor noastre a impus pe piata interna si internationala, SEMINEU.RO drept o marca prestigioasa si de incredere. Grija noastra permanenta este de a ramane PRINTRE cei mai buni si mai competitivi, de a iesi permanent in intampinarea nevoilor si sugestiilor clientilor nostri.